Plan B Trainingsstudio | Hoe kun je me bereiken?

+31 (0) 6-250 74 946

www.planb-trainingsstudio.nl

info@planb-trainingsstudio.nl

Plan B Trainingsstudio| Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Paul Soeters en ik verzorg Personal Training en Small Group lessen in gezondheidscentrum Bemelen. 

De naam Personal Training zegt het al: training gericht op het individu. En aangezien geen enkel individu hetzelfde is, is iedere trainingsaanpak weer anders. 

In deze absurde tijd van snelheid, prikkelingen, ontwikkelingen en maatschappelijke druk is het waardevol ervoor te zorgen dat je voor jezelf in de juiste balans blijft. Iedereen heeft voldoende beweging, gezonde voeding en de juiste rust & ontspanning nodig. Vaak weet je dit zelf ook, echter is het niet altijd even makkelijk toe te passen in de praktijk. 

Ik kan je hierbij helpen, door allereerst terug te gaan naar de basis in de vorm van (sport)trainingen. Vanuit daar stellen wij samen haalbare doelen op, waarbij wij de voortgang regelmatig evalueren. 

 

Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan small group trainingen. Dit zijn trainingen in klein groepsverband (max. 6 personen), waarbij de aandacht ligt op core stability, kracht en conditie. In een leuke en gevarieerde setting krijg je veel persoonlijke aandacht zodat je alle oefeningen goed en gemotiveerd uitvoert. 

 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of neem een kijkje op mijn website:  
www.planb-trainingsstudio.nl