Fysiotherapie Corine Cuijpers
Hoe kun je ons bereiken?

+31 (0) 43-852 68 37
corine@fysiotherapie-corine-cuijpers.nl
www.fysiotherapie-corine-cuijpers.nl 

Fysiotherapie Corine Cuijpers | Gezondheidscentrum Bemelen

Het uitgangspunt van zowel Gezondheidscentrum Bemelen als Fysiotherapie Corine Cuijpers is de individuele zorgbehoefte van mensen met lichamelijke klachten al dan niet in combinatie met mentale problemen. Daarbij behandelen wij alle patiënten die ons centrum bezoeken met het grootst mogelijke respect.

Fysiotherapie Corine Cuijpers | Wie zijn wij en wat doe we?

U bezoekt onze website omdat u zoekt naar oplossingen voor uw fysieke/mentale vraagstukken. Wees van harte welkom.

Voorop staat, dat we iedereen benaderen met het grootst mogelijke respect.

Waarschijnlijk heeft u  niet meer zoveel vertrouwen in wat u wel nog kunt, maar denkt u vooral in wat u niet meer kunt. Maar dat is maar de vraag. Is het echt waar dat u niet meer kunt dan u nu denkt? Onze overtuiging is, dat mensen met minder bewegingsmogelijkheden vaak (veel) meer kunnen dan ze zelf denken. Dus ook u. Misschien ben u het vertrouwen in uzelf verloren en heeft u zich erbij neergelegd. Of hebben artsen u verteld dat u “ er maar mee moet leren leven”. Wij geloven daar niet in.

Ons team heeft een behandelingsvisie vanuit verschillende invalshoeken: fysieke training, psychologische/mentale begeleiding, u motiveren om aan uw eigen situatie te werken, uw leven weer zoveel mogelijk in eigen hand te nemen. Daarover willen we met u in gesprek gaan, er in dialoog met u aan werken en u actief bij het behandelingsproces betrekken. Het enige wat we van u vragen, is eigen verantwoordelijkheid te dragen en u niet afhankelijk op te stellen van: jullie moeten me beter maken.

Dat kunnen we niet.

Wat we wel kunnen, is u helpen een andere visie te geven op uw eigen situatie waarbij u, met acceptatie van wat is, meer mogelijkheden dan onmogelijkheden kunt gaan zien.