Dietheek | Hoe kun je me bereiken?

+31 (0) 88-425 36 00
maastricht@dietheek.nl
www.dietheek.nl

Diëtheek | Wie ben ik en wat doe ik?

Diëtheek Maastricht en Heuvelland is een moderne, eigentijdse diëtistenpraktijk met meerdere spreekuurlocaties. Ook in Gezondheidscentrum Bemelen verzorgen wij een spreekuur.

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over voeding in relatie met ziekte en uw gezondheid. Een behandeling bij ons is maatwerk; er wordt altijd samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Verder werken wij zo veel mogelijk samen met de overige disciplines van Gezondheidscentrum Bemelen.

Binnen de praktijk hebben we verschillende specialisaties zoals oncologie, sportdiëtetiek, ondervoeding, (geriatrische) revalidatie, orthomoleculaire diëtetiek en voedingsbegeleiding rondom bariatrie. Hiernaast kunt u terecht voor een dieetbehandeling bij onder andere diabetes, hart- en vaatziekten, te hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, obesitas en overgewicht, COPD, ondergewicht en ondervoeding, maag- en darmproblemen en prikkelbare darmsyndroom, nierziekten, voedselovergevoeligheid en eetproblematiek. We werken met moderne en geavanceerde apparatuur, waarmee niet alleen uw gewicht, maar ook uw lichaamssamenstelling, zoals vetpercentage, spiermassa en stofwisselingssnelheid gemeten kunnen worden.

Binnen gezondheidscentrum Bemelen werken de diëtisten Johan Bruijnen en Nina Wagemans. Op onze praktijkwebsite vindt u meer specifieke informatie. Op de website www.dietheek.nl vindt u meer informatie over bijvoorbeeld onze manier van werken en de vergoedingen.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met klantencontact (het afsprakenbureau) van Diëtheek via telefoonnummer 088-4253600. U kunt ook mailen naar maastricht@dietheek.nl.

Eten is vanzelfsprekend, eten doen we elke dag, eten is gezellig en eten moet vooral lekker zijn. Maar nog belangrijker: eten helpt u fit en gezond te blijven!